Indrukken - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van reneluining - WaarBenJij.nu Indrukken - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van reneluining - WaarBenJij.nu

Indrukken

Door: Rene Luining

Blijf op de hoogte en volg

09 Januari 2006 | Brazilië, Rio de Janeiro

Wat een belangstelling voor zo iets "normaals". Het doet erg goed te zien dat zoveel vrienden en bekenden betrokken zijn bij Ibiss. De eerste dagen veel favela's bezocht en via Nanko (directeur Ibiss) inzage gekregen in het hoe en waarom van hun levensomstandigheden. De favela's staan onder bewind van 1 van de 3 ,elkaar zwaar bestrijdende, commando's. Bron van inkomsten: alles wat met drugs te maken heeft. Tot nu toe al veel voetbal gezien maar nog niet getraind. In Terra Encantada moet eerst het veld nog geegaliseerd worden. In vila Cruzeiro (favela van 350.000 inwoners) ga ik de groep 16-18 jarigen ook trainen. Eerste dagen als zeer indrukwekkend ervaren. Groeten vanuit een hot Rio (38 gr)

• 09 Januari 2006 - 14:20

Toon Bommer:

Goed om te horen dat het goed met je gaat. Sinds jij weg bent, heb ik al 2 uitzendingen gezien op de TV over favela's. Ze schieten er flink op los en niet alleen met een bal. Kijk goed uit, groetjes uit Nuenen

Toon

• 09 Januari 2006 - 16:19

Hans Blom:

Fijn te horen dat het heel goed met je gaat zorg maar voor een paar nieuwe romario's aldaar! we zullen er de komende vrijdag een op je drinken!! Groeten uit Helmond Hans

• 11 Januari 2006 - 16:14

Edward:

Rene,
    Liever 38 gr dan het natte koude fietsweer wat wij hier hebben.Nogmaals een hele fijne tijd daar.
    We blijven uitzien naar jou ervaringen.
    Groeten Edward.

• 12 Januari 2006 - 12:39

Fam. Hurkx:

Rene,
    Wij wensen je veel positieve energie om daar je doel te bereiken..
    groeten Fam. Hurkx (velakker 21)